Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
3 gabalėliai | lašišos filė (su oda, po 130 - 150 gramų) | |
2 šaukštai | alyvuogių aliejaus | |
0.5 šaukštelio | česnako miltelių | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
250 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
250 mililitrų | vištienos sultinio (naudojau vieną „Gallina Blanca“ vištienos sultinio kubelį) | |
1 vienetas | citrinų (išspaustų sulčių ir nutarkuotos žievelės) | |
50 gramų | kietojo sūrio (tarkuoto) | |
3 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | sviesto | |
1 šaukštas | miltų | |
0.5 šaukštelio | džiovintos žolelės | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | grūstų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
pagal poreikį | citrinų (pjaustytos griežinėliais) | |
pagal poreikį | petražolių (šviežių) |