Greita keptuvėje kepta žuvies filė

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Greita keptuvėje kepta žuvies filė
Autorius apie receptą: Labai skani žuvytė gavosi. Labai skani žuvytė gavosi. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai žuvies filė (baltos)
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai grietinės (kupinų)
0.5 šaukštelio garstyčių (neaštrių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį provanso žolelių
pagal poreikį kvietinių miltų (apvoliojimui)
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvies file nuplauti, gerai nusausinti, perpjauti per pusę.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, dėti grietinę, garstyčias, berti druską, pipirus, česnako miltelius, provanso žoleles, išplakti.
3.
Į paruoštą masę sudėti žuvies file gabaliukus ir palikti marinuotis dienai ar bent kelioms valandoms.
4.
Žuvies file gabaliukus apvolioti miltuose.
5.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti žuvį ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital