Graikiškas jogurtinis agurkų padažas

AUTORIUS:
Emilija, Minimali virtuvė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Graikiškas jogurtinis agurkų padažas
Autorius apie receptą: Graikiškas jogurtinis padažas, kuris puikiai tiks prie grilio patiekalų. Padažas sugalvotas graikų, čia proporcijos, pagal kurias aš gaminu. Graikiškas jogurtinis padažas, kuris puikiai tiks prie grilio patiekalų. Padažas sugalvotas graikų, čia proporcijos, pagal kurias aš gaminu. Emilija, Minimali virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų graikiško jogurto
3 vienetai agurkų
1 saujelė krapų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis baltojo vyno acto
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurkus stambiai sutarkuojame, pabarstome trupučiu druskos ir sudedame į sietelį, kad nuvarvėtų.
2.
Česnaką susmulkiname, krapus smulkiai supjaustome.
3.
Į jogurtą įmaišome česnaką, krapus, actą, aliejų.
4.
Agurkus rankomis gerai nuspaudžiame ir taip pat įmaišome į jogurtą. Jei reikia, dar pasūdome.
AUTORIUS: Emilija, Minimali virtuvė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital