Gardžiosios liežuvio salotos

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Gardžiosios liežuvio salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų kiaulės liežuvio (arba jaučio, virto)
100 gramų konservuotų žirnelių
1 vienetas kiaušinių
1 sauja salotų
0.5 vieneto agurkų
0.5 vieneto svogūnų
3 šaukštai majonezo
1 šaukštelis garstyčių
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Salotas sudedame ant lėkštės dugno. Liežuvį, agurkus supjaustome juostelėmis, tada sudedame žirnelius, smulkintą kiaušinį.
2.
Pagardiname majonezu sumaišytu su garstyčiomis. Užbarstome druskos, pipirų, krapų.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis