Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 citrinos
650 g raudonųjų vynuogių
0,5 stiklinės cukraus
1 cinamono lazdelė
1 žiupsnelis druskos
700 ml vandens
500 ml sodos vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai nuplaukite 1 citriną, sutarkuokite jos žievelę, išspauskite sultis.
Į puodą supilkite vandenį, citrinos sultis, sudėkite sutarkuotą citrinos žievelę, vynuoges, cukrų, citrinos žievelę bei druską ir pavirkite apie 20 min. ant silpnos ugnies.
Pavirus palikite atvėsti.
Atvėsus persunkite per sietelį.
Gautą skystį sumaišykite su sodos vandeniu, įspauskite dar šiek tiek citrinos sulčių, išpilstykite į stiklines, įdėkite ledukų ir po citrinos skiltelę.
Skanaus!