Autorius apie receptą:
Šio deserto nereikės kepti, o pagaminimui prireiks vos 3 ingredientų! Karštomis vasaros dienomis šis desertas puikiai atgaivins, o ir pavyksta labai gardus ir patiektas ant stalo
Šio deserto nereikės kepti, o pagaminimui prireiks vos 3 ingredientų! Karštomis vasaros dienomis šis desertas puikiai atgaivins, o ir pavyksta labai gardus ir patiektas ant stalo atrodo labai puošniai.
(...daugiau)(...mažiau)Audronė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų
desertinės varškės
(braškių skonio)
12 vienetų
sausainių
(kvadratinių, apytikriai)
20 gramų
želatinos
8 šaukštai
vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį berti želatiną, pilti vandenį, išmaišyti ir palikti brinkti apie 10 minučių. Tuomet ištirpinti ir palikti atvėsti iki kambario temperatūros.
2.
Formą (naudojau stačiakampę) patiesti maistine plėvele ir sudėti sausainius. Aš dėjau dvi eilutes po 3 sausainius.
3.
Į dubenį dėti desertinę varškę, supilti paruoštą želatiną ir išmaišyti. Jei mėgstate saldžiau, įberkite cukraus pudros pagal skonį.
4.
Ant sausainių supilti desertinę varškę (galite varškę pagardinti uogomis) ir pastatyti į šaldytuvą iki kol pradės stingti.
5.
Kai varškės kremas pradės stingti, išimti iš šaldytuvo, ant viršaus sudėti likusius sausainius ir vėl dėti į šaldytuvą sustingti. Kai desertas sustings, jį galima papuošti tirpintu šokoladu ir uogomis.