Gaivios vištienos salotos su obuoliais

AUTORIUS:
Odeta Morozienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Gaivios vištienos salotos su obuoliais
Gaivios vištienos salotos su obuoliais
Gaivios vištienos salotos su obuoliais
Gaivios vištienos salotos su obuoliais
Gaivios vištienos salotos su obuoliais
Autorius apie receptą: Vasaros pietų idėja greitai, vasariškai, sočiai, gaiviai, skaniai. Vasaros pietų idėja greitai, vasariškai, sočiai, gaiviai, skaniai. Odeta Morozienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas vištienos filė
1 sauja vynuogių
1 vienetas obuolių
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 sauja svogūnų laiškų
2 šaukštai riešutų (mėgstamų, kepintų)
2 šaukštai majonezo
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį užtepėlė (naudojau česnakinę, galima naudoti kitą padažą, užtepėlę arba mėgiamus prieskonius)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos file ištepti česnakine užtepėle, įtrinti ir kepti karšto oro gruzdintuvėje arba įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje 22 - 25 minutes, atvėsinti.
2.
Iškepusią vištieną supjaustyti kubeliais.
3.
Vynuoges perpjauti per pusę, obuolį supjaustyti kubeliais, svogūną smulkiai supjaustyti, susmulkinti svogūnų laiškus.
4.
Į dubenį dėti paruoštus pjaustytus ingredientus, dėti vištieną, berti riešutus, vynuoges, obuolį, svogūną, svogūno laiškus, dėti majonezą, berti druską, pipirus, išmaišyti.
AUTORIUS: Odeta Morozienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital