Gaivios smidrų salotos su pomidorais ir fetos sūriu
AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 16)
@Shutterstock
Autorius apie receptą:
Gaivios, maistingos ir labai gardžios salotos, kurios puikiai tinka garnyrui ar lengvai vakarienei. Jeigu norisi sočiau, į jas taip pat tinka įpjaustyti avokado arba keptuvėje
Gaivios, maistingos ir labai gardžios salotos, kurios puikiai tinka garnyrui ar lengvai vakarienei. Jeigu norisi sočiau, į jas taip pat tinka įpjaustyti avokado arba keptuvėje pakepintų vištienos gabalėlių.
(...daugiau)(...mažiau)
Dovilė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų
smidrų
200 gramų
vyšninių pomidorų
100 gramų
fetos sūrio
šiek tiek
alyvuogių aliejaus
šiek tiek
citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smidrus švariai nuplaukite ir nupjaukite sumedėjusias dalis. Sumedėjusias dalis atidėkite (jas galima panaudoti sultiniui), o smidrus dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir pavirkite 1-2 minutes, kol šiek tiek suminkštės, bet liks traškūs. Smidrus išgriebkite ir perliekite kuo šaltesniu vandeniu, jog nustotų virti.
2.
Apvirtus smidrus supjaustykite poros centimetrų ilgio gabaliukais ir dubenyje sumaišykite su perpus perpjautais vyšnininiais pomidoriukais ir pirštais sutrupintu fetos sūriu.
3.
Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir šlakeliu citrinos sulčių. Skanaus!