Gaivi citrininė tarta su uogomis be cukraus, pieno produktų ir kiaušinių

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Gaivi citrininė tarta su uogomis be cukraus, pieno produktų ir kiaušinių
Gaivi citrininė tarta su uogomis be cukraus, pieno produktų ir kiaušinių
Gaivi citrininė tarta su uogomis be cukraus, pieno produktų ir kiaušinių
Gaivi citrininė tarta su uogomis be cukraus, pieno produktų ir kiaušinių
Autorius apie receptą: Riešutinis pagrindas su gaiviu citrininiu kremu! Puoškite mėgstamomis uogomis ir mėtų lapeliais. Riešutinis pagrindas su gaiviu citrininiu kremu! Puoškite mėgstamomis uogomis ir mėtų lapeliais. Rima, Wise Taste
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Pagrindui:
160 gramų migdolų
8 vienetai datulių (be kauliukų)
2 šaukštai kokosų aliejaus
Kremui:
230 gramų anakardžių riešutų (mirkytų 4-12 valandų)
2 vienetai citrinų (didelių)
120 mililitrų klevų sirupo
100 gramų kokosų aliejaus (tirpinto)
60 mililitrų vandens
1/4 šaukštelio maltos ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pagrindui į maisto kombainą sudedame migdolus, datules, kokosų aliejų ir sutriname iki lipnių trupinių.
2.
Kepimo formą (naudojau 21,5 cm skersmens, didesnės jau nepatariu naudoti, bet mažesnę galima) ištepame aliejumi ir sudedame pagrindo masę ir rankomis suformuojame pagrindą. Šonus padarome maždaug 1,5 cm aukščio, viską gerai suspaudžiame ir dedame į šaldytuvą, kol pagaminsime kremą. Galima naudoti formą skirtą tartų gaminimui, bet geriausiai, kad būtų atsegama.
3.
Kremui nutarkuojame citrinų žievelę, išspaudžiame sultis.
4.
Anakardžius kartu su klevų sirupu, kokosų aliejumi, vandeniu, ciberžole, citrinos sultimis, tarkuota citrinos žievele sudedame į kokteilių plaktuvą ir sutriname iki kreminės konsistencijos.
5.
Kremą supilame ant paruošto pagrindo ir laikome šaldytuve mažiausiai 4 valandas, o geriausiai per naktį.
Patarimai:
Jeigu tartą vešitės į kelionę, rekomenduoju prieš važiavimą įdėti į šaldymo kamerą 20 minučių. Prieš pjaustant, irgi galite 15 minučių palikti šaldymo kameroje.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital