Eklerai (plikytos tešlos pyragėliai)

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Eklerai (plikytos tešlos pyragėliai)
Eklerai (plikytos tešlos pyragėliai)
Eklerai (plikytos tešlos pyragėliai)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 ml vandens
4 - 5 kiaušinių (sunaudojau 4)
110 g sviesto
150 g miltų
žiupsnio druskos
1 šaukštelio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:

1. Sviestą supjaustome nedideliais gabaliukais. Į puodelį supilame vandenį, suberiame druską, cukrų ir sviesto gabaliukus, pradedame kaitinti.
2. Į kitą dubenį persijojame miltus, kad būtų puresni.
3. Kai vandens paviršius puodelyje pradės judėti, suberiame miltus ir maišome, kol viskas sušoks į vientisą masę ir ji atlips nuo puodo sienų.
4. Išjungiame kaitrą, tešlą išimame ir padedame ant didesnės lėkštės, kad greičiau atvėstų.
5. Į pravėsusią, bet dar šiltą tešlą vieną po kito elektriniu plakikliu įplakame kiaušinius. Turi išeiti riebios grietinės konsistencijos masė.
6. Tešlą sukrėskite į konditerinį švirkštą dantytu antgaliu ir išspauskite pyragėlius.
7. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min (kol pagels).

AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital