Džiovintų slyvų padažas prie mėsos

AUTORIUS:
Agnietė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Slyvų padažas mėsai
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanus, labai kvapnus džiovintų slyvų ir pomidorų padažas - tobulai tinka prie mėsos kepsnių, mėsos kukulaičių, sūriais, traškučiais. Šaltuoju metu laiku man tai - Labai skanus, labai kvapnus džiovintų slyvų ir pomidorų padažas - tobulai tinka prie mėsos kepsnių, mėsos kukulaičių, sūriais, traškučiais. Šaltuoju metu laiku man tai - skaniausias padažas, ypač skanu per žiemos šventes ragauti ir dovanoti! (...daugiau) Agnietė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 gramų pomidorų tyrės (ar trintų konservuotų pomidorų)
20 vienetų džiovintų slyvų
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai aliejaus
2 skiltelės česnako
0.5 šaukštelio rudojo cukraus
1/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
1/4 šaukštelio kalendros (grūdeliais, nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų.
2.
Smulkiai sukapoti svogūną ir česnaką. Apkepti aliejuje, kol suminkštės. Suberti kalendrą, jei naudosite.
3.
Supilti pomidorus, sudėti labai smulkiai supjaustytas slyvas ir troškinti, kol padažas gerokai sutrištės, vis pamaišant, apie 10 - 20 minučių.
4.
Pagardinti druską, pipirais ir cukrumi. Išmaišyti.
5.
Tiekti karštą arba atvėsinti ir saugoti šaldytuve.
AUTORIUS: Agnietė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital