Autorius apie receptą:
Skanėstas tiesiai iš vaikystės! Paruošti užtruks vos kelias minutes, o skonis - nuostabus! Reikės tik kantrybės sulaukti, kol vafliai pastovės
Skanėstas tiesiai iš vaikystės! Paruošti užtruks vos kelias minutes, o skonis - nuostabus! Reikės tik kantrybės sulaukti, kol vafliai pastovės
Viltė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų
karamelizuoto kondensuoto pieno
(Rududu arba naminio)
200 gramų
vaflių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Karamelizuoto kondensuoto pieno skardinę palaikyti karštame puode, kad sušiltų ir suminkštėtų.
2.
Vaflius tepti karamelizuotu kodensuotu pienu, dėti ant viršaus dėti vaflį, ir vėl tepti kremo. Galite daryti kokio tik norite storio skanėstus.
3.
Perteptus vaflius sudėkite ant lentutės, ant viršaus dėkite antrą lentutę ir ant jos ką nors sunkaus, kad vafliai susispaustų. Palaikykite apie valandą šaldytuve. Prieš ragaudami supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.