Druskoje kepta žuvis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Druskoje kepta žuvis
Autorius apie receptą: Pirmąkart pamačiau, kai mama ruošėsi šitaip kepti žuvį Kalėdoms, sakiau, kad nevalgysiu tikrai, bet... klydau! Nepraėjo nė mėnuo ir mes kartojam! Pirmąkart pamačiau, kai mama ruošėsi šitaip kepti žuvį Kalėdoms, sakiau, kad nevalgysiu tikrai, bet... klydau! Nepraėjo nė mėnuo ir mes kartojam! Viktorija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
4 vienetai upėtakio
2 kilogramai druskos
3 vienetai kiaušinių baltymų
pagal skonį citrinų
pagal skonį rozmarino
pagal skonį petražolių
pagal skonį čiobrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Upėtakius išvalyti ir nusausinti. Į vidų suberti smulkintus čiobrelius, petražoles, rozmariną, įdėti citrinos griežinėlių.
2.
Kiaušinio baltymus išplakti atskirame inde ir sumaišyti su druska. Jeigu trūksta drėgmės, galima įpilti šiek tiek vandens.
3.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir padengti sluoksniu druskos. Sudėti žuvį, ją užpilti druska ir gražiai paskirstyti. Nedėti druskos ant galvų.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
5.
Žuvį išimti iš druskos, nubraukti perteklių, patiekti su ryžiais ar kitu mėgstamu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital