Drėgnas obuolių pyragas su kriaušėmis

AUTORIUS:
Genutė Adomavičienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Drėgnas obuolių pyragas su kriaušėmis
Autorius apie receptą: Labai skanus ir nesunkiai paruošiamas. Labai skanus ir nesunkiai paruošiamas. Genutė Adomavičienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai kiaušinių
3 vienetai obuolių
3 vienetai kriaušių
320 gramų kvietinių miltų
150 gramų cukraus (arba pagal skonį)
125 gramai sviesto (tirpinto)
2 šaukštai graikiško jogurto
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
pagal skonį cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų, vanilinį cukrų ir išplakti. Pilti tirpintą sviestą, išplakti iki vientisos masės.
2.
Į dubenį su paruošta mase dėti graikišką jogurtą ir gerai išmaišyti.
3.
Į kitą dubenį berti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, gerai išmaišyti. Miltų masę suberti į dubenį paruošta mase ir gerai išmaišyti.
4.
Į paruoštą tešlą įmaišyti kubeliais arba skiltelėmis pjaustytus obuolius ir kriaušes, atsargiai išmaišyti.
5.
Apvalią kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sudėti paruoštą masę.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių.
AUTORIUS: Genutė Adomavičienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital