Dilgėlių salotos su kiaušiniais ir krabų lazdelėmis

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Dilgėlių salotos su kiaušiniais ir krabų lazdelėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Dilgėlių salotos puikiai tiks ant užkandžių stalo ar greitai vakarienei, o pavyksta taip skaniai! Labai paprasta, galima sluoksniuoti ar sumaišyti kartu dubenyje. Dilgėlių salotos puikiai tiks ant užkandžių stalo ar greitai vakarienei, o pavyksta taip skaniai! Labai paprasta, galima sluoksniuoti ar sumaišyti kartu dubenyje. Irena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
6 vienetai krabų lazdelių (galima keisti mėgstama mėsyte)
1 pundelis dilgėlių
Padažui:
4 šaukštai grietinės (arba graikiško jogurto ar majonezo)
1 pundelis krapų (arba kitų žalumynų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius perpjauti pusiau, trynius ir baltymus atskirai sutarkuoti burokine tarka.
2.
Dilgėles perlieti verdančiu vandeniu.
3.
Krapus, dilgėles susmulkinti. Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti arba sutarkuoti.
4.
Padažui į dubenėlį dėti grietinę, smulkintus krapus, išmaišyti.
5.
Į norimus indelius dėti dalį krabų lazdelių, tuomet pusę trynių, ant jų sudėti pusę dilgėlių, likusias krabų lazdeles, kiaušinio trynius, vėl dėti dilgėlių sluoksnį, kiaušinių baltymus. Ant viršaus dėti paruoštą grietinės padažą.
AUTORIUS: Irena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital