Daugiaryžis su žirniais (Risotto)

AUTORIUS:
Rimantė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Daugiaryžis su žirniais (Risotto)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g ryžių
50 g žirnių
300 g kiaulienos
1 svogūnas
2 skiltelės česnako
1 paprika
1 l sultinio
5 v. š. balto vyno
4 v. š. alyvuogių aliejaus
50 g sviesto
50 g parmezano sūrio
Petražolės
Druska
Pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptuvėje pakepti kiaulienos kabaliukus apie 5 min.Mėsą išimti iš keptuvės. Pakepinti svogūną ir papriką apie 20 min. Sudėti česnakus, viską išmaišyti ir atidėti į šalį.Į keptuvę įpilti aliejaus, sudėti ryžius ir kepti apie 5 min. Supilti vyną, maišyti ir kepti apie 1 min. Įpilti pusę sultinio, troškinti kol sugers sultinį, tuomet įpilti likusią dalį sultinio. Į ryžius sudėti prieš tai iškeptus ingredientus. Mišinį išmaišyti, pridėti druskos, pipirų, uždėti sūrio. Išjungus ugnį palaikyti 5 minutes uždengtu dangčiu ir patiekti.
AUTORIUS: Rimantė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Jūratė
2022-01-21 17:58
Tai kad ir žirneliai recepte dingsta ir petražolės, neaiškus receptas. ATSAKYTI
Moteris
2015-06-03 19:25
Nesuprantu, pavadinime su žirniais, o toliau - paprika?! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital