Cukinijų plokštainis su gaiviu varškės ir agurkų padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Cukinijų plokštainis su gaiviu varškės ir agurkų padažu
Cukinijų plokštainis su gaiviu varškės ir agurkų padažu
Cukinijų plokštainis su gaiviu varškės ir agurkų padažu
Autorius apie receptą: Rezultatas pradžiugino, visiems labai patiko ir tiko. Kepsim dar ir dar. Rezultatas pradžiugino, visiems labai patiko ir tiko. Kepsim dar ir dar. Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1.5 kilogramo cukinijų (apytikriai, jaunų)
3 vienetai kiaušinių
160 gramų kvietinių miltų
2 šaukšteliai druskos
1 žiupsnelis ciberžolės
1 žiupsnelis maltų kmynų
Padažui:
400 gramų varškės
100 mililitrų pieno (kambario temperatūros)
2 vienetai agurkų (trumpavaisių)
2 šaukštai grietinės
1 šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Cukinijas nulupti ir sutarkuoti stambia burokine tarka. Dėti į koštuvą. Į tarkius berti druską, gerai permaišyti ir palikti 15-20 minučių, kad truputį nuvarvėtų.
2.
Tuomet į tarkius įmušti kiaušinius, berti miltus, ciberžolę, kmynus, išmaišyti.
3.
Paruoštą masę sukrėsti į kepimo formą ir kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą. Viršus turi būti apskrudęs.
4.
Padažui į dubenį dėti varškę, pilti pieną, dėti grietinę, tarkuotus agurkus, berti druską, išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital