Cukinijos žiemai pomidorų padaže

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Cukinijos pomidorų padaže
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Tikrai skanios pikantiško skonio cukinijos, tinka valgyti vienas ar kaip garnyras prie mėsos, taip pat skanu dėti į sriubą. Jeigu cukinijos jaunos, jų galite ir nelupti, o tiesiog Tikrai skanios pikantiško skonio cukinijos, tinka valgyti vienas ar kaip garnyras prie mėsos, taip pat skanu dėti į sriubą. Jeigu cukinijos jaunos, jų galite ir nelupti, o tiesiog supjaustykite griežinėliais. O jeigu didesnės, tada žievelę nulupkite ir išimkite sėklas. Jeigu mėgstate švelniau, galite dėti mažiau česnako arba nedėti visai. Arba vietoje česnako tinka įpjaustyti čili pipiriuko arba įdėti truputį aitriosios paprikos miltelių. (...daugiau) Regina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
2.5 kilogramo cukinijų (gryno svorio)
500 mililitrų pomidorų padažo (skaniau aštresnis)
150 mililitrų acto 9% (arba 220ml obuolių acto)
150 mililitrų aliejaus
100 gramų cukraus
1 šaukštas druskos
1 galva česnako (arba pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Cukinijas supjaustome griežinėliais ir sudedame į puodą, kuriame virsime. Užpilame druska, išmaišome ir paliekame valandai-dviem pastovėti, jog išsiskirtų sulčių.
2.
Tada į puodą supilame cukrų, actą, pomidorų padažą ir aliejų, gerai išmaišome. Užverdame, tada sudedame smulkintus česnakus ir paverdame apie 4-5 minutes.
3.
Karštas cukinijas dedame į švarius, iškaitintus stiklainius ir sandariai užsukame karštu vandeniu nuplikytais dangteliais. Stiklainius statome dangteliais žemyn ir paliekame visiškai atvėsti.
AUTORIUS: Regina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Marija
2020-09-16 17:43
Kiek laiko maždaug verdate ATSAKYTI
Ieva
2020-09-17 09:30
Nuo užvirimo apie 5 minutes :) ATSAKYTI
Asta
2020-08-03 12:34
Dariau pernai - skaniai susivalgė ATSAKYTI
Zita
2019-08-09 15:54
Jau pagaminau,labai mėgstama mišrainė mūsų šeimoje,labai ačiū ATSAKYTI
Stasele.
2017-09-08 22:11
Butinai padarysiu,aciu. ATSAKYTI
Diana
2017-08-26 16:49
Dariau pernai, darysiu ir siemet, labai patiko, ypac skanu prie mesos kaip garnyras ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital