Citrinų kremas

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Citrinų kremas
Autorius apie receptą: Gaivu ir rūgštu. Galima naudoti kaip torto kremą, tepti bandeles ir skrudintą duoną. Gaivu ir rūgštu. Galima naudoti kaip torto kremą, tepti bandeles ir skrudintą duoną. Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 mililitrų cukraus uogienėms (naudojome Dansukker)
200 mililitrų citrinų sulčių (šviežiai spaustų)
200 gramų sviesto
3 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Išspauskite sultis iš citrinų. Sumaišykite jas su cukrumi uogienėms ir kiaušiniais. Virkite nuolat maišydami, kol kremas ims tirštėti.
2.
Tebemaišydami pamažu dėkite sviestą. Nuimkite puodą nuo viryklės. Kremą nukoškite ir supilkite į šiltus švarius stiklainius. Laikykite šaltai.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital