Autorius apie receptą:
Šį kremą galite pasiruošti iš anksto ir drąsiai jis šaldytuve gali išstovėti apie savaitę laiko. Iš mano parašyto kiekio produktų paruošite apie 0,5 l kremo. Citrininiu
Šį kremą galite pasiruošti iš anksto ir drąsiai jis šaldytuve gali išstovėti apie savaitę laiko. Iš mano parašyto kiekio produktų paruošite apie 0,5 l kremo. Citrininiu kremu gardinkite blynus ar skrebučius. Jis tikrai labai gardus. Puikiai tinka tortams sutepti, ar keksiukams gardinti.
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 vienetai
kiaušinių
200 gramų
cukraus
120 gramų
sviesto
2 vienetai
citrinų
(didelių)
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Užkaičiame puodą su vandeniu. Ant jo dedame prikaistuvį (gausis garų vonelė) su sviestu. Kaitiname, kol sviestas ištirps.
2.
Į dubenį beriame cukrų, druską, mušame kiaušinius, pilame citrinos sultis ir tarkuotą citrinos žievelę. Masę gerai išsukame.
3.
Į ištirpusį sviestą supilame kiaušinių ir cukraus masę. Kaitiname, kol padažas taps tirštas, nuolat maišant, kad nepradėtų lipti prie indo sienelių. Pilame kremą į stiklainėlį ir leidžiame atvėsti. Laikome šaldytuve iki savaitės laiko.