Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
200 mililitrų | pieno | |
120 mililitrų | vandens | |
140 gramų | kvietinių miltų (pusės stiklinės, naudojau aukščiausios rūšies) | |
2 vienetai | kiaušinių (naudojau M dydžio) | |
2 šaukštai | sviesto (apie 30g, ištirpinto ir atvėsinto) | |
1.5 šaukšto | aguonų | |
2 šaukšteliai | citrinos žievelės (nutarkuotos nuo 1 citrinos) | |
1 šaukštas | cukraus | |
1 šaukštelis | vanilės ekstrakto | |
1 žiupsnelis | druskos | |
Kremui: | ||
3 vienetai | kiaušinių | |
3 vienetai | citrinų (sultingų, vidutinio dydžio) | |
150 gramų | cukraus pudros (arba cukraus) | |
100 gramų | sviesto (ištirpinto ir atvėsinto) | |
Įdarui: | ||
200 gramų | rikotos sūrio (arba varškės) |