Čigonų mozūras

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Čigonų mozūras
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vaflis
4 kiaušiniai
120 g miltų
150 g cukraus
60 g razinų
60 g riešutų
50 g apelsinų žievelių
40 g datulių
40 g figų
500 ml citrinos sulčių
citrinos žievelė
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ištrinkite kiaušinių trynius su cukrumi ir į juos supilkite citrinos sultis bei sutarkuotą citrinos žievelę. Smulkiai sukapokite datules, riešutus, figas ir sutarkuokite apelsinų žievelę. Nuplaukite ir nusausinkite razinas. Išplakite baltymus iki putų. Į trynių, citrinų sulčių bei žievelės masę suberkite miltus, džiovintus vaisius, riešutus, suplaktus baltymus ir viską išmaišykite. Vaflį padėkite ant skardos, o ant jo išdėliokite gautą tešlą. Dėkite į orkaitę ir kepkite 10-30 min. 200 laipsnių tempertūroje. Pyragą galite aptepti Jūsų mėgstamu sluoksniu ir pabarstyti riešutais. Skanaus!
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
sonata
2011-09-27 11:55
kepiau ;))))pasirodė per skysta tešla, todėl įdėjau daugiau miltų, bet vistiek kai kur atrodė sukritęs, vaisiai nusėdę į apačią(vaizdas tikrai kitoks, nei nuotraukoje).Šiaip skanus, tik šeimyna pabrokijo, kad rūgštus, todėl šiandien pabandysiu su apelsinų sultimis :))))) tiesa, kepiau 30-40 min ATSAKYTI
natare
2011-09-02 15:17
Nu, kaip is 120g miltu tai gal ir 10min gana ;) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital