Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą. Jei reikia įdedame dar miltų.
Tešla turėtų nebekibti prie rankų, bet taip pat būti ne per kieta kočiojimui.
Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2-3 cm juostomis.
Dešreles supjaustome išilgai į keturias dalis ir ištriname prieskoniais.
Taip paruoštas dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.
Verdame įkaitintame aliejuje kol gaminys įgauna šviesiai rudą atspalvį.
Patiekiama su pomidorų padažu.
Idealus patiekaliukas tiek pusryčiams, tiek vakarienei... prie alaus :D
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)