Čičinskai

AUTORIUS:
gaspadine.lt,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Čičinskai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vienetas kiaušinių
0.5 kilogramo kvietinių miltų
6 vienetai dešrelių
300 gramų kefyro
1 šaukštelis sodos
200 gramų varškės
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą. Jei reikia įdedame dar miltų.
Tešla turėtų nebekibti prie rankų, bet taip pat būti ne per kieta kočiojimui.
Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2-3 cm juostomis.
Dešreles supjaustome išilgai į keturias dalis ir ištriname prieskoniais.
Taip paruoštas dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.
Verdame įkaitintame aliejuje kol gaminys įgauna šviesiai rudą atspalvį.
Patiekiama su pomidorų padažu.
Idealus patiekaliukas tiek pusryčiams, tiek vakarienei... prie alaus :D
AUTORIUS: Giedrius
Skaityti komentarus
Spausdinti
Raktažodžiai: Išvirti
Komentarai (111)
Vaida
2021-04-23 16:40
Man labai patiko ,bet bandysiu šį kartą su faršu
ATSAKYTI
Egis
2020-11-14 10:31
Cia daugiau uzkandis prie aluas,manau vyrams labiau patinka sio tipo Cicinskiukai ATSAKYTI
Ausra
2020-10-12 16:27
Cia ne cicinskas o tiesiog desrele kefyro tesloje :) ATSAKYTI
Ausra
2020-08-06 21:44
Cia cicinskas :Dnejuokinkit :D ATSAKYTI
Dina
2019-09-13 17:14
Kai kurie žmonės nemėgsta faršo taigi čia pukus sprendimas. Esu darius ir iš virtų bulvių man asmeniškai labai patinka, o mano vyras čičinskus valgo tik kai darau pagal šį receptą. ATSAKYTI
Ausra
2017-12-14 00:39
Cia ne cicinskas o parodija kazkokia,tikras cicinskas daromas su farsu o ne su desrelem ATSAKYTI
skaitytoja
2017-12-10 12:02
Tikrasis cicinskas iš virtų bulvių -Panevėžio cicinskas ATSAKYTI
Joana
2017-12-08 13:21
Labai skanu ATSAKYTI
Rimanta
2017-08-05 22:05
As darau su faršu labai skanu. ATSAKYTI
Marius
2017-01-05 11:52
Labai skanus ir vaikam patinka. :-) ATSAKYTI
erna
2016-12-28 13:59
Lengva paruosti ir tikrai skanu, megsta ir anukaiï ATSAKYTI
egle
2016-03-30 17:11
Lus, cicinsko kepsnys tikrasis daromas is virtu bulviu, o ne zaliu :D
Dariau pagal si recepta, buvo skanu.
Antra syki vietoj kefyro dejau grietine, siek tiek maziau, gal 250gr ir vandens, kad butu skystesne. O vidun - farsa.
Mes valgom su tokiu padazu: Pomidoru padazas, majonezas, cesnakas. Viska sumaisyti. ATSAKYTI
Asta
2016-03-18 18:23
labai skanus ATSAKYTI
Lus
2015-08-21 15:29
tikrasis Cicinsko kepsnys daromas farso, ne is sasiskos,ir apvyniojamas ne kazokia ten tesla,o is zalios bulves padaryta spirale,kazkada buvo pirkti specialus gremztukai-peiliukai.
ATSAKYTI
kestas
2015-04-11 11:03
paskaiciau as sio puslapio receptu.... ka as galiu pasakyti :) bekit geriau i maximas ar rimi :) nebus cia naudos :) nors kuris kazkiek nusimanantis virtuvej sutiks su manim :) tiek atsiprasant grybu pripjauta :) ATSAKYTI
gintare
2015-04-09 18:31
o jei neturiu kefyro,kuom galeciau ji pakeisti? :D ATSAKYTI
as
2015-02-26 11:50
kokie jus žaiurus ATSAKYTI
irena
2015-02-19 18:42
man tai gardu ir svarbiausia
15 min ir gatava ATSAKYTI
irennnnnnnnnn
2015-02-19 18:41
super patiekalas ATSAKYTI
viktorija
2015-01-20 16:58
cicinskas kitaip stai koks jo pavadinimas
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital