"Chimichurri" padažas

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
"Chimichurri" padažas
Autorius apie receptą: Nei vienas lauko kepsnių vakarėlis neapsieina be skanių priedų. Pateikiame Jums padažo receptą, kuris puikiai tiks prie bet ko, ką kepsite kepsninėje. Nei vienas lauko kepsnių vakarėlis neapsieina be skanių priedų. Pateikiame Jums padažo receptą, kuris puikiai tiks prie bet ko, ką kepsite kepsninėje. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 mililitrų rapsų aliejaus
70 gramų špinatų
0.5 vieneto svogūnų (mažo)
1 skiltelė česnako
1 šaukštas krapų (smulkintų)
1 šaukštas citrinų sulčių
2 šaukšteliai aitriųjų paprikų dribsnių
1 šaukštelis mėtų (smulkintų)
2 žiupsneliai druskos
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Sumaišykite krapus, špinatus, mėtas, česnakus, aliejų, citrinų sultis, druską ir pipirus virtuviniame kombaine arba sutrinkite maisto smulkintuvu.
2.
Įmaišykite smulkiai pjaustytus svogūnus ir aitriųjų paprikų dribsnius.
3.
Patiekite su lašiša ar ant kepsninės keptomis daržovėmis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital