Cezario salotos

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 52)
Cezario salotos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 gūžė salotų
250 g vištienos filė
1 sauja tarkuoto fermentinio sūrio
1 skiltelė česnako
3 riekės skrudinimo duonos
1 v š. alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną išverdame sūdytame vandenyje. Išvirusią vištienos file supjaustome išilgais gabalėliais. Juos galima pakepinti ant sviesto (pagal norą). Salotas nuplauname ir susmulkiname. Paskrudiname duoną. Ją įtriname česnako skiltele. Paskrudusią duoną supjaustome kubeliais. Visus ingredientus sumaišome ir apšlakstome alyvuogių aliejumi, pabarstome druska. Ant viršaus nepamirštame pabarstyti tarkuoto sūrio. Skanaus :)
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital