Mieles ištrinkite su cukrum ir išmaišykite su trupučiu pašildyto pieno. Palaikykite 15 min, kol atsiras putų. Miltus nusijokite ant stalo į kauburėlį, vduryje padarykite duobutę, supilkite mielių mišinį ir aliejų. Įberkite druskos. Dvi česnakų skilteles nulupkite, sugrūskite ar išsspauskite ir įmaišykit į tešlą.
Po truputį pilkite šiltą pieną ir maišykite, kol išeis tampri, nelabai kieta tešla. Ją valandą palaikykite šiltoje vietoje. Likusias dvi česnakų skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite ir taip pat sudėkite į tešlą. Ją išminkykite ir palikite dar 30 min.
Iš tešlos darykite dvi vienodo dydžio bandeles, jas dėkite į aliejumi išteptą skardą, tarp jų palikite tarpą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Bandeles uždenkite maisto plėvele ir 15 min palaikykit. Tada apšlakstykit alyvuogių aliejumi ir kepkite 20 min.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)