Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų
morkų
(virtų, žr. patarimus)
200 gramų
obuolių
(geriau rūgštesnių)
100 gramų
burokėlių
(virtų)
pagal skonį
majonezo
šiek tiek
citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Burokėliai, morkos ir obuoliai sutarkuojami stambia tarka arba supjaustomi smulkiais kubeliais.
2.
Išspaudžiama truputį citrinos sulčių, įdedama pagal skonį majonezo, jeigu norisi - įdedama druskos ir pipirų.
3.
Viskas gerai išmaišoma. Skanaus!
Patarimai:
•
Man šios salotos skanesnės su virtomis morkomis, bet jeigu norite traškesnių salotų, galite naudoti ir nevirtas morkas arba jas sutarkuoti ir pakepinti keptuvėje ant šiek tiek aliejaus.