Burokėlių ir avinžirnių mišrainė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Burokėlių ir avinžirnių mišrainė
Burokėlių ir avinžirnių mišrainė
Burokėlių ir avinžirnių mišrainė
Burokėlių ir avinžirnių mišrainė
Autorius apie receptą: Apie savo slaptą meilę burokėliams jau daugiau nebekalbėsiu. Mėgstu burokėlį, o keptas orkaitėje yra išvis kažkas tokio. Sodraus ir intensyvesnio skonio. Salotoms keptas Apie savo slaptą meilę burokėliams jau daugiau nebekalbėsiu. Mėgstu burokėlį, o keptas orkaitėje yra išvis kažkas tokio. Sodraus ir intensyvesnio skonio. Salotoms keptas burokėlis - didžiausias gėris. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai virtų burokėlių (ar keptų orkaitėje)
280 gramų konservuotų avinžirnių (apytikriai, 1 skardinės)
0.5 vieneto poro
6 vienetai džiovintų slyvų (be kauliukų)
2 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį kanapių sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome kubeliais. Porą supjaustome žiedais, česnaką ir slyvas pasmulkiname.
2.
Dubenyje maišome burokėlius, porą, avinžirnius, česnaką, slyvas. Pagardiname druska, pipirais.
3.
Garstyčias sumaišome su aliejumi ir apšlakstome mišrainę. Gerai išmaišome. Prieš patiekiant, pabarstome kanapių sėklomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital