Burnoje tirpstantys "Baileys" likerio skonio bananiniai keksiukai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Burnoje tirpstantys "Baileys" likerio skonio bananiniai keksiukai
Autorius apie receptą: Šie keksiukai yra ypač purūs, minkšti, tiesiog tirpstantys burnoje. Šie keksiukai yra ypač purūs, minkšti, tiesiog tirpstantys burnoje. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
225 gramai bananų (gerai sunokusių)
150 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
100 gramų migdolų miltų
100 gramų sviesto (minkšto)
100 gramų cukraus
100 gramų grietinės, 30% riebumo
2 šaukštai kreminio likerio ("Baileys")
10 gramų kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
2 žiupsneliai druskos
Naminei karamelei:
75 gramai grietinėlės, 35% riebumo
85 gramai cukraus
35 gramai bananų tyrės
30 gramų sviesto
1 šaukštelis kreminio likerio ("Baileys")
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
330 gramų maskarponės sūrio
15 gramų kreminio likerio ("Baileys")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį dėkite sviestą, suberkite cukrų ir plakite apie 3 min. Įmuškite kiaušinius, dėkite vanilinį ekstraktą, berkite druską ir sumaišykite.
2.
Bananus sutrinkite šakute, sumaišykite su grietine ir likeriu ir sumaišykite su sviesto mase.
3.
Sumaišykite abiejų rūšių miltus su kepimo milteliais ir persijokite į dubenį su skystais produktais. Išmaišykite.
4.
Keksiukų formą ištieskite popierinėmis formelėmis. Tešlą padalinkite į 18-20 formelių, pripildant 2/3 formelės.
5.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaiteėje apie 20-25 min. Atvėsinkite ant grotelių.
6.
Paruoškite karamelę. Grietinėlę šiek tiek pašildykite ir sumaišykite su bananų tyre.
7.
Puode ant vidutine‌s ugnies kaitinkite cukrų, nuolat maišant mediniu šaukštu, kol cukrus sušoks į gabaliukus, o ve‌liau visiškai ištirps ir taps skystas. Į ištirpusį cukrų supilkite šiltą grietinėlę su bananų tyre ir išmaišykite, pavirkite apie 3 min. Tada sudėkite sviestą, išmaišykite, palikite pavirti masę nemaišant apie 1 min. Nuimkite nuo ugnies, įberkite druskos ir supilkite likerį, gerai permaišykite ir atvėsinkite.
8.
Paruoškite kremą. Į dubenį dėkite maskarponės sūrį, 170 g atvėsusios karamelės ir supilkite likerį. Išplakite iki vientisos masės.
9.
Kremą dėkite į konditerinį švirkštą ir dekoruokite keksiukus. Apšlakstykite likusia karamele.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital