Bulves sutarkuokite, lengvai nuspauskite ir užpilkite verdančiu pienu. Supilkite su druska išplaktą ketvirtį kiaušinio ir su svogūnais paspirgintus lašinukus ar šoninę. Paruoštą masę pilkite į kepimui skirtą indą ir kepkite orkaitėje, kol paviršius pagels.
Prie bulvių plokštainio patiekite grietinės ar grietinės-sviesto padažą, arba spirgučių. Galimi beveik visi padažai, svarbu, kad būtų mėgstamas.
Nesuprantu tik, kodel sis plokstainis korejieciu virtuves skiltyje? Gal cia kaltas ketvirtis kiausinio? :))))). Mes tai trinktelim visa, o cia ketvirtis... Nu jo, ko gero tikrai koriejietiskas plokstainis...ir skonis kitoks gaunasi ... :))) ko gero
ATSAKYTI
vika
2012-01-20 11:13
ketvirtadalis kiausinio! kaip cia taip dabar atskirti??? nors atrodo skaniai, bandysiu, bet tai gal norma keturgubinti, kad visa kiausini galima butu deti:DD
ATSAKYTI
sigita
2010-06-21 13:04
labai skanus plokstainis pora kartu kepiau vis skirtingas gavosi turbut nuo bulviu priklauso aciu uz receptuka
ATSAKYTI