Gaivios brokolių ir džiovintų spanguolių salotos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Brokolių ir spanguolių salotos
Brokolių ir spanguolių salotos
Brokolių ir spanguolių salotos
Autorius apie receptą: Brokolių - spanguolių salotas pagaminsite be vargo, tereikės apie 10 min, kol viską supjaustysite ir sumaišysite dubenyje. Salotos labai gardžios ir vienos. Puikiai tinka su Brokolių - spanguolių salotas pagaminsite be vargo, tereikės apie 10 min, kol viską supjaustysite ir sumaišysite dubenyje. Salotos labai gardžios ir vienos. Puikiai tinka su visais mėsos patiekalais, ypač su kepta vištiena, įvairiais kepsniais. Jei norite sočiau – į salotas įpjaustykite karšto rūkymo kiaulienos file, keptos vištienos ar tiesiog rūkytos vištienos, taip pat galite dėti mėgstamų riešutų, bet kokių sėklyčių. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 vieneto brokolių
1 vienetas morkų (didelės)
0.5 vieneto svogūnų (mažesnių)
1 sauja džiovintų spanguolių
3 šaukšteliai linų sėmenų
2 šaukšteliai majonezo (arba natūralaus jogurto)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Brokolį susmulkiname, morką sutarkuojame, svogūną supjaustome juostelėmis, viską sumaišome, pagardiname linų sėmenimis, druska, pipirais, spanguolėmis ir sumaišome su majonezu ar jogurtu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Rita
2018-03-20 01:30
I sitas salotas deda saulegrazu seklu, bet ne semenu seklu. Labai skanios salotos, jas kartais padaro viena bendradarbe...isgraibom jas pirmiausia nuo stalo :) ATSAKYTI
Violeta
2018-03-20 11:07
Tikrai puikios salotos, o jų interpretacijų internete irgi begalės :) Aš esu darius ir su saulėgrąžomis jas, ir su graikiniais riešutais, ir su anakardžiais, o su linų sėmenimis dar nebandžiau, bet įtariu, jog irgi turėtų būti skanu :) ATSAKYTI
Inga
2018-01-24 00:27
Brokoli reikia truputi apvirti,tik uzvirus po minutes nuimti ATSAKYTI
Lina
2018-01-24 10:03
Čia kaip kas mėgsta :) Aš pavyzdžiui mėgstu žalią brokolį salotose, nes jis lieka visiškai traškus, toks natūralus. Bet vaikai valgo tik blanširuotą, t.y. suskirstau žiedynais, užpilu verdančiu vandeniu, 1-2 minutes palaikau, o tada perlieju labai šaltu vandeniu, kad nustotų virti. Blanširuotas brokolis lieka traškus, bet jau ne to žalio skonio bei gauna labai gražią ryškią spalvą :)

Jeigu apverdate, tada irgi labai patariu apvirus iškart perlieti šaltu vandneniu, taip liks traškesnis. ATSAKYTI
Liucija
2018-01-26 22:25
Cia is tikruju su tuo brokolio apvirimu kaip kam patinka :) Priklauso nuo to ar megstate traskesni, ar kiek minkstesni :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis