Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
100-120 g bekono 1 vidutinis svogūnas, smulkiai supjaustytas 1 saliero stiebas, smulkiai supjaustytas 1 didelė morka, smulkiai supjaustyta 4 skiltelės česnako, susmulkintos 4 šaukštai sviesto arba margarino 3 šaukštai alyvų aliejaus 800-900 g maltos mėsos (kiaulienos su jautiena) 250-300 g jautienos sultinio 1 puodelis sauso balto vyno 750-800 g konservuotų pomidorų be odelių prieskoniai: 1 šaukštelis druskos, 1/2 šaukštelio juodųjų pipirų, 1-1,5 šaukštelio susmulkinto šalavijo, 1 šaukštelis raudonėlio, 1/2 šaukštelio raudonųjų pipirų gabaliukų, 1/4 šaukštelio muskato 1 puodelis pieno |