Blynelių suktinukai su ZIGMO lašiša ir žirnelių kremu

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Blynelių suktinukai su ZIGMO lašiša ir žirnelių kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų ZIGMO šaltai rūkytos pjaustytos lašišos filė
100 gramų varškės (kreminė)
100 gramų jogurto
Blyneliams:
2 vienetai kiaušinių
100 gramų pieno
100 gramų miltų
1 gramas ciberžolės
Kremui:
200 gramų konservuotų žirnelių
100 gramų grietinėlės
50 gramų sviesto
šiek tiek druskos
Krapų aliejui:
50 gramų krapų
100 gramų saulėgrąžų aliejaus
100 gramų vyno acto (balto)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Blynelių gamyba: išsukami kiaušiniai , pilamas pienas, po truputį sudedami miltai ir ciberžolė. Viskas gerai išmaišoma. Keptuvėje išlydomas sviestas ir iškepami lietiniai blynai. Iškeptus blynelius reikia atvėsinti.
2.
Kremo gamyba: žirneliai lėtai troškinami 10 min. grietinėlėje, po to dedamas sviestas ir viskas gerai sutrinama trintuvu. Paruoštas kremas pa gardinamas druska.
3.
Krapų aliejaus gamyba: krapai nuplikomi verdančiu vandeniu, užpilami aliejumi, actu, pagardinama druska bei pipirais ir viskas trintuvu labai gerai sutrinama.
4.
Ant lietinio blyno tepamas varškės kremas, ant jo dedama lašiša ir susukama cilindro forma. Po to tvirtai įsukama į maistinę plėvelę ir palaikoma šaldytuve 2-3 val. Suktinukas supjaustomi griežinėliais ir sudedamas ant žirnelių kremo, šalia pilamas jogurtas ir pašlakstoma krapų aliejumi.
RECEPTO DRAUGAS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital