Blyneliai su lašiša ir avokadu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Blyneliai su lašiša ir avokadu
Autorius apie receptą: Namiškiams labai patiko šie blyneliai. Namiškiams labai patiko šie blyneliai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
200 mililitrų pieno
2 vienetai kiaušinių (M dydžio)
140 gramų kvietinių miltų
100 mililitrų gazuotas mineralinis vanduo
1 šaukštas aliejaus
1 pundelis krapų
2 žiupsneliai druskos
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis maltos ciberžolės
Įdarui:
3 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
80 gramų sūdytos lašišos (silpnai sūdytos arba rūkytos)
1 vienetas avokadų
1 pundelis gražgarsčių
5 šaukštai grietinės (apytikriai)
Padažui:
pagal skonį vasabi (arba neaštrių krienų)
pagal poreikį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai krapus susmulkinti. Į dubenį įmušti kiaušinius, pilti pieną, gazuotą mineralinį vandenį, aliejų, druską, cukrų, ciberžolės miltelius, krapus, išplakti. Tuomet berti miltus ir gerai išmaišyti.
2.
Į konditerinį buteliuką su plonu antgaliu (galima naudoti šaldymui skirtą maišelį ir nukirpti nedidelį kampelį arba nenaudoti nieko ir kepti paprastus lietinius blynelius) supilti paruoštą tešlą.
3.
Keptuvę įkaitinti, pilti paruoštos tešlos į keptuvę formuojant norimą ornamentą. Pakepti iki kol apatinė pusė parus ir iškeps, tuomet apversti blynelį ir dar apkepti. Taip iškepti likusius blynelius, man pavyko iškepti 10 blynų.
4.
Įdarui kiaušinius sutarkuoti stambia tarka, avokadą perpjauti pusiau, išimti kauliuką, išskobti minkštimą ir supjaustyti mažais gabaliukais. Lašišą supjaustyti plonais gabaliukais.
5.
Į dubenėlį dėti grietinę, vasabio, įpilti citrinos sulčių, išmaišyti. Padažas turi būti pakankamai skystas, kad būtų galima šlakstyti.
6.
Ant blynelio dėlioti gražgarsčių, ant krašto dėti lašišos, pabarstyti virtų kiaušinių, sudėti avokadą, pašlakstyti padažu ir susukti į suktinuką. Taip paruošti visus blynelius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital