Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Blyneliams: | ||
150 gramų | kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D) | |
150 mililitrų | pieno | |
50 gramų | tepamo sūrelio | |
2 vienetai | kiaušinių | |
1 šaukštas | krapų (smulkiai supjaustytų) | |
1 šaukštas | petražolių (smulkiai supjaustytų) | |
1 šaukštelis | kepimo miltelių (nubraukto) | |
1/3 šaukštelio | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų (šviežiai maltų) | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | aliejaus | |
Patiekiant: | ||
60 gramų | sūdytos lašišos (pjaustytos griežinėliais) | |
4 šaukštai | tepamo sūrelio | |
1 saujelė | žalumynų (krapų, žirnių daigų ar kitų) | |
3 griežinėliai | citrinų | |
1 žiupsnelis | druskos | |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |