Blynai su plaučiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Blynai su plaučiais
Blynai su plaučiais
Blynai su plaučiais
Blynai su plaučiais
Autorius apie receptą: Labai pamėgau subproduktus, o tiksliau, iš naujo juos atrandu. Nes kiek save pamenu – visada juos valgydavau. Dabar plaučiai išgyvena renesansą mano virtuvėje. Receptą radau Labai pamėgau subproduktus, o tiksliau, iš naujo juos atrandu. Nes kiek save pamenu – visada juos valgydavau. Dabar plaučiai išgyvena renesansą mano virtuvėje. Receptą radau "Su šaukštu aplink pasaulį" tinklaraštyje . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų pasukų (arba kefyro, rūgpienio)
350 gramų plaučiai (virtų)
375 mililitrai kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai sviesto (tirpinto)
1 šaukštas petražolių (smulkintų)
2 šaukšteliai kepimo miltelių
pagal poreikį druskos
1 žiupsnelis cukraus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį taukų (arba aliejaus)
Patiekiant:
pagal poreikį grietinės
pagal poreikį svogūnų laiškų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pirmiausiai pasiruošiame plaučių masę, kurią įmaišysime į blynų tešlą. Išvirtus plaučius sumalame.
2.
Svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais ir pakepiname keptuvėje ant taukų arba aliejaus. Sudedame maltus plaučius, pagardiname druska, pipirais, petražolėmis. Gerai išmaišome.
3.
Kiaušinius paplakame šluotele su druska ir cukrumi. Supilame tirpintą sviestą ir pasukas. Masę gerai išmaišome. Suberiame miltus su kepimo milteliais. Išmaišome. Tešla bus gan tiršta. Sudedame jau paruoštą plaučių masę. Gerai išmaišome.
4.
Blynelius kepame gerai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps. Patiekiame su grietine ir svogūnų laiškais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Nesupratau...:D
2023-10-17 09:02
Kas yra tie plaučiai...? ATSAKYTI
Indrė
2023-10-19 17:04
Na plaučiai ir yra plaučiai, mėsa, kaip kad kepenėlės ir pan. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital