Autorius apie receptą:
Pasivijau ir aš madą blynus kepti su avižų miltais. Kartais visai smagu išmėginti dar nebandytus dalykus. O juk kalbama, kad tai daug sveikiau.
Pasivijau ir aš madą blynus kepti su avižų miltais. Kartais visai smagu išmėginti dar nebandytus dalykus. O juk kalbama, kad tai daug sveikiau.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 stiklinė
avižinių miltų
2 vienetai
kiaušinių
120 gramų
jogurto, natūralaus
1 vienetas
bananų
1 šaukštelis
kepimo miltelių
pagal poreikį
aliejaus
(kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bananą šakute maigome dubenyje, kol susitrins iki košelės. Įmušame kiaušinius, sudedame jogurtą. Masę išmaišome iki vientisos konsistencijos. Suberiame miltus, kepimo miltelius. Blynų tešlą permaišome.
2.
Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus ir dedame po šaukštą tešlos. Kepame iš abiejų pusių, kol blynai gražiai apskrus ir iškeps.
3.
Valgome, kas kaip mėgstame su uogomis, uogiene, grietine ir tiesiog vienus.