Ištirpinkite šokoladą mikrobangų krosnelėje arba virš garų. Tada leskite atvėsti. Į tą laiką išplakite grietinėlę iki standumo. Atsidėkite kelis šaukštus papuošimui. Likusios masės trečdalį sudėkite į šokoladą, pamaišykite. Sudėkite likusią masę, atsargiai išmaišykite ir atvėsinkite.
Atitirpinkite uogas ir pabarstykite ant jų šiek tiek cukraus. Įpilkite likerio, patrinkite uogas su šakute, bet tik truputį.
Į indą sudėkite damų pirštelius, juos apipilkite uogomis. Kurį laiką palikite, kad įsigertų. Tuomet Uždėkite šokoladinį kremą ir ant viršaus paliktus šaukštus grietinėlės.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)