Be galo skani mėsos armonika

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 21)
Be galo skani mėsos armonika
Be galo skani mėsos armonika
Be galo skani mėsos armonika
Be galo skani mėsos armonika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1.5 kilogramo kiaulienos sprandinės
200 gramų sūrio
1 vienetas pomidorų
3 šaukštai majonezo
3 šaukštai sviesto
2 šaukštai prieskonių mėsai
4 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos sprandinę supjaustyti maždaug 1,5 centrimetro pločio juostelėmis, pjauti ne iki galo, palikti 1 - 2 centimetrus neperpjautus. Mėsą apibarstyti prieskoniais, gerai įtrinti.
2.
Supjaustyti sūrį, pomidorą ir česnaką. Kiekvieną įpjovimą ištepti majonezu ir įtrinti prieskoniais. Į įpjovimus sudėti česnakus, pomidorą, sūrį.
3.
Šalia mėsos įdėti sviesto, viską suvynioti į foliją ir kepti 190 C laipsnių orkaitėje apie 1,5 valandos.
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital