Bao su surimi krevetėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bao su surimi krevetėmis
Bao su surimi krevetėmis
Bao su surimi krevetėmis
Bao su surimi krevetėmis
Bao su surimi krevetėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai krevečių (naudojau „VIČI” surimi čili aliejuje)
4 vienetai bao bandelės
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
Marinatui:
3 vienetai svogūnų (mažų)
6 šaukštai ryžių acto
2 šaukštai vandens
2 šaukštai cukraus
1 žiupsnelis druskos
Padažui:
4 šaukštai sojos padažo
1 šaukštas ryžių acto
1 šaukštas skrudintų sezamų aliejaus
1 šaukštelis medaus
2 centimetrai imbiero
1 skiltelė česnako
Patiekiant:
pagal skonį kalendros (šviežių)
pagal skonį žemės riešutų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ruošiame marinuotus svogūnus: juos supjaustome griežinėliais. Sumaišome ryžių actą, vandenį, cukrų ir druską. Į indelį dedame svogūnus ir užpilame paruoštu marinatu. Marinuojame mažiausiai valandą arba per naktį.
2.
Sumaišome padažo ingredientus: sojų padažą, ryžių actą, skrudintų sezamų aliejų, medų, tarkuotą imbiero šaknį ir smulkintą česnako skiltelę.
3.
Agurką supjaustome juostelėmis.
4.
Garų puode ar garų “vonelėje” virš garuojančio puodo 10 minučių šildome bao bandeles.
5.
Į bandeles dedame po surimi krevetę, agurko juosteles, marinuotus svogūnus, pašlakstome paruoštu padažu ir patiekiame su smulkintais žemės riešutais bei šviežios kalendros lapeliais.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital