Autorius apie receptą:
Padažą paruošti nesudėtinga, o kiekvienam kąsneliui suteikia neapsakomą skonį. Šį padažą labai gardu tiekti prie
Padažą paruošti nesudėtinga, o kiekvienam kąsneliui suteikia neapsakomą skonį. Šį padažą labai gardu tiekti prie azijietiškai keptos žuvies.(...daugiau)(...mažiau)
Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 mililitrų
balto vyno
(sauso arba pusiau sauso, tinka ir nealkoholinis)
100 mililitrų
grietinėlės, 35% riebumo
50 gramų
sviesto
0.5 vieneto
citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į prikaistuvį supilti baltą vyną ir iš citrinos išspaustas sultis. Užvirinti ir pavirti 2 minutes, kad vynas truputį nugaruotų.
2.
Supilti grietinėlę. Kai sušils, dėti sviestą. Kaitinti maišant ant vidutinės ugnies, kol sviestas ištirps ir padažas truputį sutirštės.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.