Azijietiškai kepta žuvis su daržovėmis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Azijietiškai kepta žuvis su daržovėmis
Azijietiškai kepta žuvis su daržovėmis
Azijietiškai kepta žuvis su daržovėmis
Azijietiškai kepta žuvis su daržovėmis
Autorius apie receptą: Šiam patiekalui pagaminti tinka bet kokia mėgstama balta žuvis, o ir paruošimas labai greitas bei nesudėtingas. Nuo stalo išgaruoja taip pat akimirksniu, nes kiekvienas Šiam patiekalui pagaminti tinka bet kokia mėgstama balta žuvis, o ir paruošimas labai greitas bei nesudėtingas. Nuo stalo išgaruoja taip pat akimirksniu, nes kiekvienas kąsnelis labai gardus. (...daugiau) Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas žuvies filė (naudojau šamo, bet tinka ir kita balta žuvis)
100 gramų sviesto
50 gramų teriyaki padažo
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
Garnyrui:
1 pundelis smidrų (arba nedidelio brokolio)
3 vienetai pomidorų
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gerai įkatintoje keptuvėje ištirpinti sviestą. Dėti žuvies file ir kepti, kol švelniai apskrus.
2.
Aptepti teriyaki padažu ir pakepti dar kelias minutes.
3.
Iškepus pabarstyti druska ir pipirais.
4.
Garnyrui aš paruošiau keptų daržovių, kurias ruošiau taip - pomidorus perpjpoviau pusiau ir kepiau griliuje ant tiesioginės ugnies, kol gražiai apskrudo. Smidrus apšlaksčiau aliejumi ir taip pat kepiau griliuje. Baigiant kepti daržoves pagardinau druska, pipirais. Jeigu griliaus neturite, galima kepti ant grilio keptuvės arba iki maksimalios temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
5.
Prie keptos žuvies aš patiekiau šį balto vyno padažą.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital