Autorius apie receptą:
Bevartant žurnalą labai mane sudomino ši sriuba. Kokia ji? Saldi su gaivia uogų nata. Aš esu balto šokolado mėgėja, tad ir sriubą ruošiau sau. Recepto šaltinis: kulinarinis
Bevartant žurnalą labai mane sudomino ši sriuba. Kokia ji? Saldi su gaivia uogų nata. Aš esu balto šokolado mėgėja, tad ir sriubą ruošiau sau. Recepto šaltinis: kulinarinis žurnalas „Virtuvė...nuo...iki“
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 mililitrų
pieno
200 gramų
balto šokolado
200 gramų
uogų
(naudojau braškes ir šilauoges)
2 vienetai
mėtų
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į prikaistuvį pilame pieną, beriame druską ir kaitiname, kol užvirs.
2.
Uogas nuplauname. Braškes perpjauname į kelias dalis.
3.
Šokoladą susmulkiname.
4.
Užvirus pienui, sudedame šokoladą ir kaitiname maišydami, kol ištirps. Atvėsiname.
5.
Pilstome į indelius. Beriame uogų, puošiame mėtų lapeliais.