Balto šokolado sriuba su uogomis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Balto šokolado sriuba su uogomis
Autorius apie receptą: Bevartant žurnalą labai mane sudomino ši sriuba. Kokia ji? Saldi su gaivia uogų nata. Aš esu balto šokolado mėgėja, tad ir sriubą ruošiau sau. Recepto šaltinis: kulinarinis Bevartant žurnalą labai mane sudomino ši sriuba. Kokia ji? Saldi su gaivia uogų nata. Aš esu balto šokolado mėgėja, tad ir sriubą ruošiau sau. Recepto šaltinis: kulinarinis žurnalas „Virtuvė...nuo...iki“ (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
600 mililitrų pieno
200 gramų balto šokolado
200 gramų uogų (naudojau braškes ir šilauoges)
2 vienetai mėtų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į prikaistuvį pilame pieną, beriame druską ir kaitiname, kol užvirs.
2.
Uogas nuplauname. Braškes perpjauname į kelias dalis.
3.
Šokoladą susmulkiname.
4.
Užvirus pienui, sudedame šokoladą ir kaitiname maišydami, kol ištirps. Atvėsiname.
5.
Pilstome į indelius. Beriame uogų, puošiame mėtų lapeliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital