Balto šokolado putėsiai su biskvitiniais piršteliais

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Balto šokolado putėsiai su biskvitiniais piršteliais
Balto šokolado putėsiai su biskvitiniais piršteliais
Balto šokolado putėsiai su biskvitiniais piršteliais
Balto šokolado putėsiai su biskvitiniais piršteliais
Autorius apie receptą: Romantiška deserto degustacija dviems. Receptą radau Gardugardu.lt svetainėje . Romantiška deserto degustacija dviems. Receptą radau Gardugardu.lt svetainėje . Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
200 gramų balto šokolado
100 gramų biskvitinių pirštelių
100 mililitrų pieno
0.5 stiklinės kavos (paruoštos)
5 šaukšteliai vandens
1 šaukštelis želatinos milteliai
Viršui:
pagal poreikį kakavos
2 vienetai vaisių (pasiflorų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti brinkti 15 min.
2.
Pieną kaitinti, kol užvirs, nukelti nuo kaitros. Sudėti išbrinkusią želatiną ir gerai išmaišyti, kol želatina ištirps.
3.
Dubenyje šokoladą užpilti pienu su želatina. Maišyti, kol šokoladas visiškais ištirps.
4.
Grietinėlę išplakti iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti ją į šokolado masę.
5.
Formoje (aš naudojau dvi mažesnes - maždaug 10×15 cm dydžio) išdėlioti pirštelius ir apšlakstyti juos kava. Užpilti šokolado masę. Palikti nakčiai šaldytuve.
6.
Prieš patiekiant, apibarstyti kakavos milteliais, papuošti vaisiais.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital