Avokadų krepšeliai

AUTORIUS:
Dominyka
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Avokadų krepšeliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g paukštienos filė
4 avokadų
200 g ilgagrūdžių ryžių
200 g šviesių besėklių razinų
4 v. š. susmulkintų svogūnų laiškų
8 v. š. apelsinų sulčių
100 g išlukštentų saulėgrąžų sėklų
4 v. š. sojų padažo
4 a. š. susmulkintos imbiero šaknies
PARUOŠIMO BŪDAS:
Razinas užpilkite apelsinų sultimis ir palikite pusvalandžiui. Tuomet kaitinkite iki užvirimo,
bet neleiskite užvirti. Išvirkite biriuosius ryžius ir atvėsinkite. Paukštienos filė apkepinkite keptuvėje,
atvėsinkite ir susmulkinkite. Avokadus perpjaukite išilgai ir išėmę minkštimą padarykite „krepšelius“. Sumaišykite ryžius, avokadų minkštimą, razinas, susmulkintus svogūnų laiškus, paukštieną, saulėgrąžas, imbierą ir sojų padažą. Pabarstykite druska ir pipirais pagal skonį. Avokadų puseles pripildykite paruošta mase ir kepkite 15 min. iki 190° įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Dominyka
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital