Avinžirnių ir pupelių troškinys su moliūgu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Avinžirnių ir pupelių troškinys su moliūgu
Avinžirnių ir pupelių troškinys su moliūgu
Avinžirnių ir pupelių troškinys su moliūgu
Avinžirnių ir pupelių troškinys su moliūgu
Autorius apie receptą: Labai skanus, maistingas ir sotus patiekalas. Valgydama net nepasigedau mėsos. Labai skanus, maistingas ir sotus patiekalas. Valgydama net nepasigedau mėsos. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
400 gramų konservuotų pupelių (naudojau juodaakes, galite drąsiai naudoti baltąsias ar sviestines)
400 gramų konservuotų avinžirnių (apytikriai, 1 skardinės)
200 gramų moliūgų (be žievės ir sėklų)
200 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas svogūnų
1 sauja špinatų
0.5 vieneto aitriųjų pipirų (apytikriai, pagal skonį)
1 šaukštas kokosų aliejaus
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis kario
1 žiupsnelis malto kumino
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną, pipirą ir česnaką smulkiai supjaustome. Moliūgą supjaustome kubeliais.
2.
Troškintuve ištirpiname kokosų aliejų. Sudedame svogūną, pipirą ir česnaką, suberiame kario prieskonius ir kuminą. Pakepiname, kad pasklistų nuostabus aromatas. Sudedame avinžirnius, pupeles, moliūgą. Užpilame kokosų pienu. Pagardiname druska, pipirais ir patroškiname apie 15 -20 min. Sudedame špinatus. Išmaišome ir nukeliame nuo ugnies.
3.
Troškinį valgiau su ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital