Autorius apie receptą:
Saulėtą ir karštą vasaros dieną, troškulį numalšins nuostabi vasariška arbūzinė sriuba su fetos sūriu.
Saulėtą ir karštą vasaros dieną, troškulį numalšins nuostabi vasariška arbūzinė sriuba su fetos sūriu.
Diana
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas
arbūzo
1 pakelis
fetos sūrio
1 vienetas
žaliųjų citrinų
1 sauja
mėtų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Arbūzą išskobiame ir elektriniu trintuvu sutriname minkštimą. Parenkame gražius indus į kuriuos tieksime sriubą. Supilame trintą arbūzo minkštimą į indą.
2.
Įlašiname žaliosios citrinos sulčių, ir sutrupiname fetos sūrį. Dekoruojame sriubą su arbūzo griežinėliais bei mėtų lapeliais. Skanaus!