Apelsininės kanelės

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Apelsininės kanelės
Apelsininės kanelės
Apelsininės kanelės
Autorius apie receptą: Kad kanelės sunkiai pagaminamos tikriausiai galvoja tie, kurie niekada jų nekepė. Drąsiai sakau, savo nuomonę pakeičiau, kai pirmą kartą jų iškepiau. Tešla paruošiama Kad kanelės sunkiai pagaminamos tikriausiai galvoja tie, kurie niekada jų nekepė. Drąsiai sakau, savo nuomonę pakeičiau, kai pirmą kartą jų iškepiau. Tešla paruošiama lengvai, be jokių įmantrybių, svarbiausia ją palikti per naktį šaldytuve, kad ji pastovėtų. Kitas etapas – kepimas. Laikytis nurodytų temperatūrų ir tiek. Net nepajusite, kaip namuose išsikepsite gardžiausių prancūziškų pyragaičių. Iš nurodyto ingredientų iškepiau apie 30 nedidelių kanelių. Užtruksite gaminant apie apie 20 min + laikas, kol desertas keps. Recepto šaltinis „Dansuker“ kulinarinis kalendorius. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
330 mililitrų pieno
150 gramų rudojo cukraus
4 vienetai kiaušinių trynių
80 gramų kvietinių miltų
1 vienetas apelsinų (nutarkuotos žievelės)
35 gramai sviesto
30 mililitrų apelsinų sulčių
1 šaukštas vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
1 šlakelis romo
pagal poreikį sviesto (formelėms patepti)
pagal poreikį rudojo cukraus (formelėms pabarstyti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Pieną supilame į prikaistuvį, suberiame vanilinį cukrų ir užverdame, sumažiname kaitrą ir paverdame apie 5 – 6 min.
2.
Sviestą ištirpiname.
3.
Į dubenį suberiame miltus, rudąjį cukrų, apelsino žievelę, supilame tirpintą sviestą, aplesino sultis, romą. Gerai išmaišome.
4.
Kiaušinių trynius išplakame iki šviesios masės. Supilame į miltų masę. Įberiame druskos. Viską gerai išmaišome. Plona srovele supilame pieną. Masę išmaišome ir paliekame per naktį šaldytuve pastovėti ir subręsti.
5.
Kanelių formeles patepame sviestu, pabarstome ruduoju cukrumi ir pilame tešlą. Nepripildome iki viršaus, nes kanelės kepdamos orkaitėje, kyla.
6.
Kepame iki 230 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 min, sumažiname kaitrą iki 180 C ir kepame 30 – 40 min, priklausomai nuo kanelių dydžio.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital