Antienos kulšelės Confit de canard su pikantišku vyšnių padažu

AUTORIUS:
Olga, Nuo užkandžio iki deserto
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Antienos kulšelės Confit de canard su pikantišku vyšnių padažu
Autorius apie receptą: Prancūzų virtuvės klasika. Šiuo būdu pagaminta mėsa yra itin švelni ir krentanti nuo kaulų. Patiekalo paruošimas reikalauja labai daug laiko ir tai receptas tikrai "ne Prancūzų virtuvės klasika. Šiuo būdu pagaminta mėsa yra itin švelni ir krentanti nuo kaulų. Patiekalo paruošimas reikalauja labai daug laiko ir tai receptas tikrai "ne skubantiems", tačiau kiekvieną sugaištą minutę atperka nepamirštamas antienos skonis. Tai tarsi 5 žvaigždučių restoranas jūsų namuose (...daugiau) Olga, Nuo užkandžio iki deserto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai antienos kulšelės
800 mililitrų antienos riebalų
300 gramų šaldytų vyšnių
1 galva česnako
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai anyžių
1 vienetas čiobrelių šakelių
1 vienetas apelsinas
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis krakmolo
pagal poreikį kadagio uogų
pagal skonį druskos
pagal skonį juodųjų pipirų
pagal poreikį džiovintų čiobrelių
pagal poreikį džiovintas rozmarinas
pagal poreikį kalendrų sėklų
pagal skonį čili pipirų drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Antienos kulšeles įtriname prieskoniais (prieš tai grūstuvėje sutriname prieskonius): džiovintu čiobreliu, druska, juodaisiai pipirais, kadagių uogomis, lauro lapu, rozmarinu. Sutraiškome peiliu kelias česnako skilteles ir uždedame ant kiekvienos kulšelės, tada kiekvieną kulšelę atskirai įvyniojame į maisto plėvelę ir paliekame 24h marinuotis šaldytuve.
2.
Paimame kepimo indą su dangčiu ir išklojame jį kepimo popieriumi. Dugne sudedame apelsino griežinėlius, anyžiaus žvaigždutes, lauro lapus (2 vnt), kelias kadagių uogas, čiobrelio šakelę, kalendros žirnelius, kelias česnako skilteles. Ant viršaus dedame kulšeles ir visumą užpilame riebalais, kad mėsa būtų apsemta. Nedėkite kulšelių viena ant kitos, jos turi būti vienu sluoksniu inde.
3.
Uždengiame viską kepimo popieriumi (popierių šiek tiek "paskandiname" riebaluose, kad liestųsi su mėsa). Indą uždengiame dangčiu.
4.
Antieną kepame iki 160 C laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 30min, tada sumažiname temperatūrą iki 100 C laipsnių ir kepame apie 3-4val. Ištraukus iš orkaitės kulšeles apkepame keptuvėje po pora minučių iš kiekvienos pusės. Patiekiame su bulvių koše, bei pikantišku vyšnių padažu.
5.
Padažui paruošti, prikaistuvyje ant vidutinės kaitros kaitiname vyšnias su cukrumi, kai vyšnios išleis sultis suberiame krakmolą ir kaitiname pastoviai maišant kol padažas sutirštės. Pagardiname čili pipirais bei druska.
AUTORIUS: Olga, Nuo užkandžio iki deserto
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital