Autorius apie receptą:
Šios bulves gardu skanauti vienas ar su kastiniu, arba kaip garnyrą prie keptos mėsos. Jeigu norite, kad greičiau iškeptų, prieš tai galite jas apvirti.
Šios bulves gardu skanauti vienas ar su kastiniu, arba kaip garnyrą prie keptos mėsos. Jeigu norite, kad greičiau iškeptų, prieš tai galite jas apvirti.
Rasa
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai
bulvių
100 gramų
lašinukų
(arba šoninė)
pagal skonį
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves perpjaukite į tris dalis ir maukite ant iešmo. Tarpeliuose užmaukite lašinukų (arba šoninės).
2.
Bulves kepkite ant iešmo, sukdami, virš karštų anglių.